Проект "Училищна библиотека"

Проект "Училищна библиотека"

Проект "Училищна библиотека"

23.04.2021

На 23.04.2021 г. - Световният ден на книгата от 14:00 часа се проведе откриването на обновената училищна библиотека в сградата на ОУ “Иван Вазов“, с. Мусачево.

На събитието присъства и г-жа Рени Николова, зам.-кмет на Община Елин Пелин с ресор "Образование, хуманитарни и социални дейности", която поздрави учениците и екипът на ОУ “Иван Вазов“, с. Мусачево за новата придобивка, поднесе подаръци на любопитните ученици под формата на различни енциклопедии и пожела на децата да потънат в приказания свят на книгите.

♦ Децата бяха подготвили кратка поетично-музикална програма за празника, която с гордост представиха пред своите учители и гости на празника на книгата. С много внимание към детайлите ни посрещна обновения училищния коридор на втория етаж, който се превръща във врата към необятния книжен свят за всички ученолюбиви деца и ученици.

???? По повод Международния ден на детската книга - 2 април училището в с. Мусачево обяви своята инициатива "Книги за смет", във връзка с обогатяването на библиотечния фонд и желанието на учители и ученици да превърнат училищната библиотека в духовно място за израстване.

???? Успешен път към знанието, мили деца!