Новини

Изложба „Животните през живописния поглед на твореца“

В края на учебната година Ви представяме групата по рисуване под ръководство на Ива Кузева. Учениците получиха грамоти за своите умения и подготвиха изложба „Животните през живописния поглед на твореца“. Може да се насладите на картините в коридора на 1 ет. Заповядайте!

Научи повече

Добре дошла ваканция!

През изминалата седмица учениците от 1, 2 и 3 клас завършиха успешно. Чрез песни, игри и танци се пренесоха в страната на знанието и получиха своите удостоверения за завършен клас. Пожелаваме им весела ваканция и забавни игри!

Научи повече

„Напред! Науката е слънце, което във душите грей! Напред! Народността не пада там, дето знанието живей!"

В навечерието на 24 май, Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, учениците от ОУ „Иван Вазов“ тържествено отбелязаха празника и в знак на почит поднесоха цветя пред портрета на светите братя.

Научи повече

Вълнуваща екскурзия си подариха учениците от ОУ "Иван Вазов" в края на учебната година!

Голямо изумление предизвика срещата с животинския и растителен свят в Природонаучен музей гр. Пловдив.

Научи повече

Отбелязваме Деня на Европа – 9 май

Учениците от ОУ „Иван Вазов“ взеха участие в конкурс на тема „Европейският съюз - единство, солидарност и хармония“, организиран от Община Елин Пелин, с изработването на макет по темата. Макетът бе изработен съвместно от ученици начален и прогимназиален етап под формата на книга. Грижливо подредените страници в нея разказват за най-известните символи на Европейския съюз, флаговете на 27-те държави членки в него. Могат да се разгледат видни художници и спортисти родени и творили на територията на Европа. Особен интерес предизвиква кулинарната презентация на най-характерните ястия на територията на държавите членки на ЕС и красивите рисунки направени от учениците ни.

Научи повече